Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort
Zoek op beoordeling

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|
1

Alvear Montilla-Moriles Pedro Ximénez Solera halve fles 1927

Pedro Ximénez uit Spanje - Montilla-Moriles

Volle sherry met een donkere mahoniekleur. Intens van smaak, met een vleugje pruimen en chocolade. Heerlijk bij blauwaderkaas en gedroogd fruit, maar ook bij desserts of als topping over ijs.

Flesinhoud: 375 ml

Perswijn
1927
Perswijn:

Vijgen en koffie, tabak, dadels, weelderig zoet, fijne zuren en elegantie
96
Wine Enthusiast
1927
98
Parker
1927
The Wine Advocate: 98 punten

The NV Pedro Ximénez Solera 1927 is non-vintage, but does have some 1927 material in it. This is totally dark brown/ amber with notes of figs, toffee, caramel syrup, molasses and coffee. It is dense, super sweet, intense, rich and an amazingly, unctuously textured, thick beverage to consume slowly and introspectively after a meal. Drink now through 2050, or even longer.
94
Wine Enthusiast
1927
2

Cantina del Nebbiolo Barolo 2016

Wijn uit Italië - Piemonte

Licht granaatrood van kleur. De geur is complex met tonen van zwarte kers, vijg, pruimtabak, laurier en cederhout. Mooi gerijpt en opvallend elegant in stijl met frisse zuren, fijne tannine en een lange, verfijnde afdronk.

15,5
Perswijn
2016
Perswijn: 15,5 punten

Belegen, kersen, tabak, zoethout, zuiver, zacht, goede balans
90
Wine Enthusiast
2016
Wine Enthusiast: 90 punten

This opens with aromas of violet, leather and underbrush. The savory palate offers black cherry, tobacco and cinnamon alongside taut fine-grained tannins. Drink 2023–2029.
Merum
2016
95
Decanter
2016
Decanter: 95 punten

Intense cherry and plum aromatics with a dash of violets. Sleek attack, silky and intense; the acidity gives it drive, presence and energy. The texture and balance are impeccable too.
3

Quinta da Romaneira Douro Sino da Romaneira 2017

Wijn uit Portugal - Douro

Toegankelijke rode wijn met een verfijnde geur van pruim, zwarte bes, laurier en cederhout. Sappig en vol in smaak met rijp fruit, evenwichtige frisheid en soepele tannines. Mooi te combineren met gegrilde (vlees)gerechten of Hollandse stamppotten.

90
Wine Enthusiast
2018
Wine Enthusiast: 90 punten

The equivalent of a second wine from this estate is generously endowed, rich in black fruits. Tannins are fully integrated into the wine's fruitiness and dense texture.
91
Wine Enthusiast
2017
Wine Enthusiast: 91 punten

At the three year mark, it is still fruity with blackberry flavors and a hint of mint, but the tannins have softened, giving a smoothly textured wine that is ready to drink.

Gemaakt van côtdruiven van oude wijnstokken; topkwaliteit!

4

Château Lamartine Cahors Expression 2016

Wijn uit Frankrijk - Cahors

Franse, dieprode wijn met een aroma van zwart fruit en eikenhout. De smaak is krachtig en intens, waardoor deze wijn heel goed past bij rund- of lamsvlees en wildschotels.

Perswijn
2016
Perswijn: 4,5 sterren

Rijp, krachtig, bijna overrijp, pruimen, intens, zwoel, zachte tannine
93
Gilbert & Gaillard
2016
Gilbert&Gaillard: 93 punten

Elegant toasted, vanilla oak on the nose with wonderful floral, fruity presence after airing. The palate is intense and chewy yet holds onto its volume and velvety tannins.
93
Wine Enthusiast
2016
Wine Enthusiast: 93 punten

Top of the range from this producer, this wine was matured in new wood that has added to the tannins of the fruit and given a minty aroma and flavor. The wine also has plenty of blackberry fruit so everything will come into focus and balance as it develops. Drink from 2022.
Perswijn
2015
Perswijn: 5 sterren

Vanille, toast, zwart fruit, griotten, zacht, sap, structuur, rijpe tannine
5

Azienda Rizzi Barbaresco Nervo 2015

Wijn uit Italië - Piemonte

Italiaanse rode wijn met de geur van fruit en kruiden. De smaak is elegant van aanzet en pittig van afdronk, met een milde finale. Jong erg lekker bij krachtige gerechten, gerijpt heerlijk bij verfijnde schotels of rijpe kaas.

93
Parker
2017
The Wine Advocate: 93 punten

The 2017 Barbaresco Nervo is my favorite. That carefully assembled combination of fruit, minerals and Nebbiolo spice (with licorice and aniseed) is what I look for in a Barbaresco.
17
Jancis Robinson
2017
JancisRobinson.com: 17 punten

A tequila/damp earth and tobacco nose. Vibrant and with bundles of zesty acidity. Firm and tight at the moment. Still has lots to go to grow into itself.
Gambero Rosso
2016
Merum
2016

40,50 per fles

Even geduld a.u.b.