Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Op zoek naar de wijnen van Villa Blanche?

De Villa Blanche wijnen worden gemaakt door de heren Calmel & Joseph. Samen ontwikkelen ze moderne Franse wijnen die al vanaf het begin in de smaak vallen bij internationale wijnkenners en keer op keer allerlei prijzen in de wacht slepen.Zo eindigt de Chardonnay al jaren achtereen in de top 10 van beste Chardonnays ter wereld. Een geweldige prestatie! 
Naast de Chardonnay maken ze meerdere wijnen die zeer geliefd zijn in onze winkel. Bestel snel en oordeel zelf!

Bestel wijnen van Villa Blanche snel en gemakkelijk online bij Wijnkoperij Kroese. Gratis bezorging door heel Nederland vanaf € 50. 


Al jaren in de top 10 Beste Chardonnay ter wereld!

1
Calmel & Joseph Villa Blanche Chardonnay
onze favoriet

Calmel & Joseph Villa Blanche Chardonnay 2020

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Top Chardonnay uit het zuiden van Frankrijk! Na de gisting rijpt de wijn kort op eikenhouten wijnvaten, wat zorgt voor een zachte finale. De Villa Blanche won ook dit jaar weer een gouden medaille op het concours van Beste Chardonnays ter wereld.

Bas Kroese

Aanbeveling van onze wijnadviseur Bas Kroese

"Een mooie volle Chardonnay met eikenhoutaroma's. Al jaren te vinden in de 'Top 10 Beste Chardonnay's'..." Lees meer

8,50

Vanaf 12 flessen 7,80 per fles

Een mooie rijke, ronde fruitige Viognier

2

Calmel & Joseph Villa Blanche Viognier 2020

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Wat een geweldige Viognier uit het zuiden van Frankrijk! De jongste telg van Calmel & Joseph; de Villa Blanche Viognier. Een Viognier, zoals een Viognier behoort te smaken. Calmel & Joseph is in 1995 opgericht en bevindt zich in het hart van de Languedoc.

8,50

Vanaf 12 flessen 7,80 per fles

Deze Syrah staat in de Top 15 beste Syrah wijnen uit de Languedoc!

3

Calmel & Joseph Villa Blanche Syrah 2019

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Net als de andere succesvolle Villa Blanche-wijnen worden de druiven geoogst in verschillende fases van rijpheid, waardoor je alle aspecten van de druif in het vat krijgt. Van fris en verfijnd tot zeer fruitig en rijp met wat eikentonen met als resultaat een uitgebalanceerde mooie wijn.

8,50

Vanaf 12 flessen 7,80 per fles

Een vergeten druif uit de Languedoc

4

Calmel & Joseph Villa Blanche Piquepoul Noir

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Piquepoul Noir stamt uit dezelfde serie als de Villa Blanche Chardonnay, de wereldwijd geprezen witte wijn van het wijnhuis. Maar de heren maken nog meer uitstekende wijnen, zoals deze wijn van het onbekende ras Piquepoul Noir.

7,95

Vanaf 12 flessen 7,30 per fles

Een authentieke Languedoc-wijn

5

Calmel & Joseph Villa Blanche Terret Blanc

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Terret Blanc is een van de oudste druivenrassen van de Languedoc. Het ras stond eeuwenlang aangeplant rond het grootste meer van de Languedoc; het meer of bassin van  Thau, broedplaats voor oesters en schelpen.

7,95

Vanaf 12 flessen 7,30 per fles

Zachte Merlot van Languedoc expert Calmel & Joseph

6

Calmel & Joseph Villa Blanche Merlot

Wijn uit Frankrijk - Languedoc

Maak kennis met deze telg uit de Villa Blanche-serie: de Merlot. Een Merlot met een zuidelijk karakter. We doelen daarmee op de geur van de mediterrane kruiden ( de zgn ‘garrique’), naast de duidelijke tonen van rijpe kersen. De wijn is soepel en sappig met aroma’s van rood fruit en kruiden en heeft zijdezachte tannines.

8,50

Vanaf 12 flessen 7,80 per fles


Calmel & Joseph is in 1995 opgericht en bevindt zich in het hart van de Languedoc. Zelf hebben de heren niet één vierkante meter wijngaard in eigendom, maar ze kennen de Languedoc als hun eigen broekzak. De beste terroirs in hun eigen regio in kaart brengen, de plaatselijke wijnbouwers ondersteuning geven en de wijn vinifiëren volgens hun eigen inzichten. Dat is de kern van het succes van Calmel & Joseph.

 

Samen ontwikkelen ze moderne Franse wijnen die al vanaf het begin in de smaak vallen bij internationale wijnkenners en keer op keer allerlei prijzen in de wacht slepen.

Even geduld a.u.b.