Relatiegeschenken

Een zorgvuldig gekozen geschenk versterkt de zakelijke band of vriendschap. Wijnkoperij Kroese heeft een ruime ervaring met het selecteren van wijn en het verzorgen van relatiegeschenken. Ervaring en vakmanschap, gecombineerd met vernieuwende ideeën, leveren creatieve, relatieversterkende geschenken op.

Uitstekende wijnen
Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Stijlvolle wijnkisten
Wij verpakken uw wijn in stijlvolle houten wijnkisten. Door gebruik te maken van houtwol kan het geschenk veilig met een koerier verzonden worden.

Uitgebreide wijnbeschrijving
Alle wijngeschenken kunnen we desgewenst voorzien van uitgebreide wijnbeschrijvingen, met informatie over Château, een wijn-spijssuggestie, proefnotitie en houdbaarheid.

Uw eigen naam of logo
Elk geschenk kunnen we personaliseren door uw eigen naam of logo van het bedrijf op wijnbeschrijving, kist of accessoire af te drukken.

Van A tot Z
Indien gewenst kunnen wij uw order helemaal verzendklaar maken

Even geduld a.u.b.