Over Wijnkoperij Kroese

Wijnkoperij Kroese is een familiebedrijf en al meer dan 30 jaar een begrip in de omgeving Epe.
De winkel is gestart door Kees en Nel Kroese in 1989. Bas vertegenwoordigt de 2e generatie van Wijnkoperij Kroese. De interesse voor wijn is er met de paplepel ingegoten. Hij is sinds 2004 actief in het familiebedrijf en heeft in 2017 het stokje officieel overgenomen van zijn ouders. Bas is inmiddels samen met zijn vrouw Andrea eigenaar en naast adviseur in de winkel ook contactpersoon voor de horeca. Ze zijn beiden vinoloog van de Wijnacademie.
Het team bestaat verder uit Rutger Kluin en Jeroen Wiersma; ook hen komt u tegen in de winkel of tijdens een bezorging aan uw huis/zaak.
 

Wijn kopen bij Wijnkoperij Kroese
Bij ons vindt u kwaliteitswijnen uit de hele wereld, direct van de wijnboer, zonder tussenhandel en voor een scherpe prijs. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Wijn kopen kan bij ons in de winkel waarbij we u graag adviseren. Als vinologen en wijnexperts denken we graag met u mee over een passende wijn voor een geschenk of voor bij een gerecht. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk en veilig de heerlijkste wijnen bestellen in onze webshop. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Wij zijn er trots op dat we wijn mogen leveren aan diverse horecagelegenheden in de regio, variërend van eetcafés en cateraars tot hotels en luxe restaurants. Dat doen we al jaren met volle overgave en veel plezier. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede en uitgebalanceerde wijnkaart leidt tot een hogere omzet én een grotere tevredenheid bij gasten.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.

Kortom, voor de mooiste wijnen en goed wijnadvies gaat u naar Wijnkoperij Kroese!


 

                                

 

Even geduld a.u.b.