Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort
Zoek op beoordeling

4 keer op rij uitgeroepen tot wijnspeciaalzaak van het jaar

icon

Beste wijnassortiment
van Nederland volgens de Wijnalmanak

De gezaghebbende Wijnalmanak - de jaarlijkse wijngids die is samengesteld door een professioneel team van wijnkenners ­- heeft onze wijnen uitgeroepen tot 'Beste assortiment van Nederland'. Een bevestiging van onze unieke status. Want onze wijnspeciaalzaak, die is aangesloten bij wijninkooporganisatie Les Généreux, werd door de Wijnalmanak al viermaal gekroond tot 'Wijnspeciaalzaak van het jaar' in de edities 2010 t/m 2013.

De Wijnalmanak wordt algemeen beschouwd als dé wijngids van Nederland en biedt een uitgebreid overzicht van kwaliteitswijnen in de prijsklasse tot 10 euro. De jury van de laatste editie van de Wijnalmanak in 2013, onder voorzitterschap van de vermaarde wijnjournalist Ronald de Groot, beoordeelde alle deelnemers op hun wijnen in de prijscategorie tot € 10. Maar liefst 47 van onze wijnen kregen een eervolle vermelding. Hiervan werden 24 wijnen bekroond met het predicaat ‘Sterwijn’. Dit is de hoogste kwaliteitsgarantie: gegarandeerd goed.

Fantastische erkenning

Maar liefst viermaal op rij worden verkozen tot beste wijnspeciaalzaak van Nederland is een prestatie van formaat. En een fantastische erkenning voor de wijnen die wij, dankzij een selectief inkoopbeleid, exclusief kunnen aanbieden. Wij zijn mede-eigenaar van inkooporganisatie Les Généreux, waarbij uitsluitend de betere wijnspeciaalzaak is aangesloten. Gezamenlijk importeren wij kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent. Met succes dus!

Even geduld a.u.b.