Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
  • meer
Zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort
    • meer
Zoek op beoordeling
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Château Pajzos Tokaj Late Harvest Hárslevelü 50cl 2021

Zoete witte wijn met een rijk aroma van rijpe appel, meloen en perzik. De smaak is volzoet en fris. Heerlijk bij zoete nagerechten met fruit, maar ook geweldig als aperitief met fijne amuses van paté.

Flesinhoud: 500 ml

Perswijn
2021
Perswijn: 4 sterren

Ananas, overrijpe banaan, honing, krenten. Flink zoet, ook zuren en bitters.
17
Jancis Robinson
2021
JancisRobinson.com: 17 punten

Gorgeous orange peel and blossom character, without the thickness of Aszú. Fresh, lengthy, aromatically pure. Black tea characters. Really tasty.

Château Gravas Sauternes 2022

Franse witte wijn met een intens aroma van honing, marsepein en rijp fruit. De smaak is volzoet en past heel goed bij blauwaderkazen of zachte desserts en gebak. 

Drink ‘m bijvoorbeeld bij notengebak met karamel, of oude, harde kazen. Een pracht-Port!

Quinta da Romaneira Fine Tawny Port

Fraaie Tawny met een verfijnde, ontwikkelde geur van tabak, pruimedant, vijg, gebrande noten en kaneel. Toegankelijk en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en zachte tannine. Mooi bij notengebak met karamel of harde, oude kazen.

8,5
Hamersma
De Grote Hamersma: 8,5

Flink zoet en de 19,5% alcohol is zeker merkbaar, dus schenk niet te warm. Tegelijkertijd een duidelijke stijl. Geurig, bloemig, kirsch, open, rechtdoorzee, pit. Volwassen wijn in zijn stijl.

Quinta da Romaneira Tawny Port 10 Years Old

Verrfijnde Tawny met een complexe, gerijpte geur van pruim, dadel, tabak, rozijnen en karamel. De smaak is delicaat en volzoet met gedroogd fruit, zachte tannine en milde zuren. Heerlijk bij noten- en chocoladedesserts of gerijpte harde kazen.

9
Hamersma
De Grote Hamersma: 9

Kaneel, gedroogde pruimen, eau de vie, sigaren, drop, kruidkoek, aardbeien op sterk water, espresso, zelfs gedroogd eekhoorntjesbrood. Mooi en complex en vooral ook heel lekker.

27,40 22,95 per fles

Aanbieding geldig t/m 31 december
Aanbieding

Subliem bij desserts van pure chocolade

Stefano Accordini Recioto della Valpolicella Classico 50cl 2020

Dieprode Italiaanse dessertwijn. Intens fruitig van geur en vol, mild zoet en krachtig van smaak. Uitstekend bij taart, chocoladekoekjes en de typische Pandorocake uit Verona.

Flesinhoud: 500 ml

WineLife
2021
WineLife:

Vol met het vlezige van rijpe kers, zoet van rozijn, cacao, een avontuurlijk bittertje, en een fluweelzacht mondgevoel. Gemaakt voor bij chocoladedesserts.
92
Luca Maroni
2020

Bodegas César Florido Moscatel Dorado

Prachtige, versterkte Moscatel met een expressieve geur van abrikoos, mandarijn, honing en oranjebloesem. De smaak is krachtig, vol en zoet met puur fruit en milde zuren. Lange finale met nuances van sinaasappelschil, rozijnen en karamel.

90
Guía Peñín
Guía Peñín: 90 punten

Pleasant, hot. Fruit liqueur notes, neat, varietal, honeyed notes. Varietal, correct, easy to drink.

Monte del Frà Veneto Monastero Passito 2017

Italiaanse witte wijn van ingedroogde druiven, met de geur van abrikoos, gekonfijt fruit en jam. De smaak is intens zoet, maar lekker fris. Heerlijk bij nagerechten met chocolade of blauwschimmelkazen.

Flesinhoud: 375 ml

Indrukwekkende LBV van tophuis Romaneira

Quinta da Romaneira Late Bottled Vintage Port 2019

Diep robijnrode Port met een intense geur van zwarte bes, braam en cederhout. Krachtig, vol en mildzoet van smaak met jammy fruit, rijpe tannines en gebalanceerde frisheid. De finale is lang met rozijnen en rokerig eiken.

9
Hamersma
2019
De Grote Hamersma: 9

Diepgang in de geur zelfs, hartig, soja, meer dan fruit en chocola. Rode peper, kaneel, stenig, lengte, zacht en toch mooi geïntegreerde zuren en tannines. Zeer geslaagd.

22,20 18,95 per fles

Aanbieding geldig t/m 31 december
Aanbieding

Di Lenardo Vineyards Venezia Giulia Pass the Cookies! Verduzzo unoaked 2024

Italiaanse witte wijn met de geur van acacia, noten, vanille en honing. De smaak is vol, zoet en fris, met een beetje citrus. Heerlijk als aperitief, bij zoete desserts of blauwe kaas.

Flesinhoud: 500 ml

9
Hamersma
2024
De Grote Hamersma: 9

Veel restsuiker, weldadig zoet. Peren op sap, wilde perzik, ananas met rozijntjes, honinghang, gesuikerde nootjes en Napoleonzuurtjes, in het web gevangen van een suikerspin.
WineLife
2024
WineLife: 3,5 sterren

Jan-Jaap: ‘Frivole spring-in-’t-veld die niet al te gek doet. Met vanille, karamel, gesuikerde noot en stroop. Liever bij kaas dan bij zoet, wat mij betreft.’
96
Luca Maroni
2024

Verfijnde, delicate Moscato

La Caudrina Moscato d'Asti 2025

Volzoete, frisse mousserende witte wijn uit Italië, met de intense geur van muskaatdruiven en lychees. Heerlijk bij desserts met fruit, ijs of gebak, maar ook erg lekker buiten de maaltijd om.

93
Wine Enthusiast
2024
WineEnthusiast.com: 93 punten

Lifted and vibrant the wine's energy is what carries it over the finish line. There is an energy that lifts each aroma and flavor to the next level.

13,40 11,95 per fles

Aanbieding geldig t/m 31 december
Aanbieding

Patricius Tokaj Ladiva Sweet Szamorodni 50cl 2018

Krachtige, volle zoete wijn met een complexe geur van gedroogde abrikoos, perzik, kweepeer, honing en toast. Rijk en zoet van smaak met verfrissende zuren. De lange afdronk is verfijnd met tonen van mandarijn, karamel en noten.

Flesinhoud: 500 ml

WineLife
2018
WineLife: 4 sterren

Jan-Jaap: Behalve het rinse zoet van gele appel en appelmoes heeft hij ook het pittige bitter van citruszest. Lijkt me goed gaan bij ijs of mousse van witte chocolade met het zuur van duindoorncoulis.

Alvear Montilla-Moriles Pedro Ximénez Solera halve fles 1927

Volle sherry met een donkere mahoniekleur. Intens van smaak, met een vleugje pruimen en chocolade. Heerlijk bij blauwaderkaas en gedroogd fruit, maar ook bij desserts of als topping over ijs.

Flesinhoud: 375 ml

Perswijn
1927
Perswijn:

Vijgen en koffie, tabak, dadels, weelderig zoet, fijne zuren en elegantie
96
Wine Enthusiast
1927
98
Parker
1927
The Wine Advocate: 98 punten

The NV Pedro Ximénez Solera 1927 is non-vintage, but does have some 1927 material in it. This is totally dark brown/ amber with notes of figs, toffee, caramel syrup, molasses and coffee. It is dense, super sweet, intense, rich and an amazingly, unctuously textured, thick beverage to consume slowly and introspectively after a meal. Drink now through 2050, or even longer.
94
Wine Enthusiast
1927

Alvear Montilla-Moriles Cream

Spaanse rode, sherry getypeerde wijn met de krachtige geur van noten, krenten, karamel en gekonfijte vruchten. De smaak is volzoet. Past zowel bij paté als bij desserts met gekonfijte vruchten.

91
Vinous
Vinous: 91 punten

It features oak aromas with notes of hazelnut and almond. Sweet and rich, the mildly refreshing core leads to a long, woody finish. This is a sweet and savory sip with a nod to tradition.

Quinta da Romaneira Colheita Tawny Port 2009

Licht amberkleurige port met een gelaagde geur van gedroogde pruim, vijgenpasta, munt en geroosterde noten. Krachtig en volzoet van smaak met fijne tannines en milde zuren. Een dessert op zich! Ook fraai bij gerijpte, harde kazen, of bij een noten- of chocoladedessert.

WineLife
2009
WineLife:

De stijl van Romaneira is redeijk strak en relatief minder zoet waardoor hij op het eerste gezicht wat lichter overkomt, maar let op: hij heeft wel degelijk diepte en laagjes.
96
James Suckling
2007
JamesSuckling.com: 96 punten

So much Christmas cake, chestnut and Butter Brickle. Dried fruits. Dried kumquats. Medium body. Very sweet with a fresh finish that turns nutty and lightly cherry. Aged 14 years in cask.
92
Parker
2007
The Wine Advocate: 92 punten

Sturdy and deep, this concentrated Tawny goes for the big hit of molasses. The wood flavors are prominent too, and this seems completely classic in its style.

60,00 per fles

Quinta da Romaneira Fine Ruby Port

Jonge, robijnrode Port met jamachtig fruit van kers, pruim, blauwe bes plus specerijen (jeneverbes, kruidnagel). Mildzoet en mooi sappig in smaak met evenwichtige frisheid en soepele tannines. Fraai in combinatie met een lichtpittige blauwe kaas of een chocoladedessert.

Even geduld a.u.b.