Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
zoek op kenmerk
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort
Zoek op beoordeling

Voorverkoop DeMorgenzon
Concerto Limited Release

Na het grote succes van eerdere witte Limited Releases van Zuid-Afrikaans topdomein DeMorgenzon, bieden we nu de eerste rode aan in een exclusieve voorverkoop. Een indrukwekkende, houtgerijpte, winterse rode wijn die u niet wilt missen!

De Concerto Limited Release is gemaakt van de inhoud van de vaten die het net niet gehaald hebben in de rode Rhôneblend Maestro Blue: een compositie van grenache, syrah, mourvèdre, durif en viognier. Wijnmaker Adam Mason bottelde deze bijzondere batch bijna-Maestro speciaal voor ons.

Ook profiteren van topkwaliteit voor een zeer sympathieke prijs en met gratis bezorging? Reserveer dan meteen uw flessen! Let op: deze wijn is een Limited Release. OP=OP! Bestellen kan t/m 31 januari, uitlevering volgt naar verwachting eind maart.


Per doos van 6 flessen te bestellen. Inschrijven kan t/m 31 januari 2021, uitlevering volgt naar verwachting eind maart.

Exclusieve rode Rhôneblend

DeMorgenzon Stellenbosch Concerto Limited Release 2018
DeMorgenzon Stellenbosch Concerto Limited Release 2018
  • Gemaakt van druiven die waren geselecteerd voor prestigewijn Maestro Blue
  • Rijp rood fruit, kruiden en eiken
  • Heerlijk bij geroosterd vlees of stoofgerechten

Stellenboschdomein DeMorgenzon bottelt bij gelegenheid bijzondere, exclusieve cuvées speciaal voor ons. Met de Concerto introduceert wijnmaker Adam Mason de eerste rode Limited Release, een blend van wijnvaten die eigenlijk bestemd waren voor de luxe rode Maestro Blue. Net als de Maestro Blue is deze Concerto een Rhôneblend. Het is een bijzonder geslaagde compositie van grenache, syrah, mourvèdre, durif (ook wel petite sirah) en een heel klein beetje viognier, naar oud gebruik in de Noord-Rhône. In vergelijking met de serieuzere Maestro Blue is de Concerto iets soepeler en meer op het fruit gemaakt. De geur is een ware symfonie van kersen en bramen aangevuld met een peperige, kruidige toets en verleidelijk eiken. In de smaak is de Concerto harmonieus, vol en zacht, met een spetterende finale. Kortom, een prachtige variatie op een klassiek thema, en dat voor een superscherpe prijs!

tot 21% korting
13,95 11,95 per fles

bij 12 flessen € 10,95 per fles*
*
*
*
*
 

De volgende verkoopcondities zijn van toepassing: (*)

  1. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  2. De prijzen zijn gebaseerd op de huidige BTW, accijns- en importheffingen.
  3. Wijzigingen in deze tarieven op het moment van import en aflevering kunnen aan u worden doorberekend.
  4. Uw bestelling is pas definitief na onze bevestiging van de beschikbare hoeveelheid én ontvangst van uw betaling.
  5. De voorverkoop van DeMorgenzon wordt naar verwachting eind maart uitgeleverd.
Even geduld a.u.b.