Wijnpakket Due Palme
met gratis Foodies Magazine

We hebben een bijzonder smakelijk wijnpakket in de aanbieding. Drie verleidelijke rode wijnen van ‘ons’ befaamde Puglia-domein Due Palme, met perfect bijpassende recepten van Foodies. Het water loopt ons al in de mond!

Wat te denken van aubergines uit de oven met tomaat en mozzarella en een hartverwarmend glas Primitivo? Een sappige, malse côte de boeuf met charmeur Domiziano Negroamaro? Of een herfstige pompoenpasta met een lekker kruidig glas Squinzano? Stuk voor stuk niet te versmaden combinaties!

Ook al helemaal verlekkerd tijdens het lezen? Bestel dan snel ons wijnpakket met 3x2 flessen. Nu gratis thuisbezorgd en u krijgt het Foodies Magazine met de bijpassende recepten t.w.v. € 6,79 cadeau!

 

1

Foodies Wijnpakket Due Palme (3x2 flessen)

Meerdere malen gekozen tot Proefschrift huiswijn van het jaar.

2

Cantine Due Palme Negroamaro del Salento Domiziano 2018

Wijn uit Italië - Apulië

Gemaakt van uitsluitend de negroamarodruif en zeer typisch Zuid-Italiaans van geur en smaak: zondoorstoofd, zacht, kruidig en zwoel! Al tweemaal winnaar van het Proefschrift Wijnconcours en regionale en nationale winnaar van de Huiswijncompetitie.

Bas Kroese

Aanbeveling van onze wijnadviseur Bas Kroese

"Het is niet voor niets dat velen deze wijn zo waarderen. Het is een heerlijke, toegankelijk wijn met een mooie prijs-kwaliteitverhouding..." Lees meer

Normale prijs € 6,35

Vanaf 12 flessen € 5,82 per fles

Fantastiche Primitivo! ´een betrouwbare en klassieke druif van het zuiden´

3

Cantine Due Palme Primitivo del Salento Don Cosimo 2018

Wijn uit Italië - Apulië

Een volle, rode wijn uit het Zuid-Italiaanse Apulië, met frisse kruidigheid en de geur van rijp fruit. De smaak is zacht en vol. Lekker bij kruidige gerechten of pittige kaas.

Volle, ronde wijn met veel smaakintensiteit

Even geduld a.u.b.